Жестокост в KFC



Над 1 милиард пилета са измъчвни и убити всяка година. Разследвания под прикритие показват шокираща жестокост към животни във фермите и кланниците на доставчиците на KFC. Птиците са натъпкани с десетки хиляди в помещения които силно миришат на амонячни изпарения от урина и изпражнения, и не разполагат с почти никакво място да се движат - всяка птица живее на площ колкото един лист А4. Те страдат от счупвания на костите, от хормоните за разстеж с които ги хранят (порастват прекалено бързо и се срутват под собственото си тегло), и грубото, невнимателно отношение на работниците (които груго ги хващат за краката, и хвърлят в контейнери), и от връзването с главата надолу в кланниците. Много от пилетата са още в съзнание когато им прерязват гърлото и ги хвърлят в казан с вряла вода, за премахване на перушината. Когато са убити, пилетата са още бебета, на няма и 2 месеца, с естествена продъжителност на живота от 10 години.  Помислете си за секунда: Когато ядете KFC, ядете бебета.  




Тези методи за умъртвяване са изключително жестоки. Би било нелегално KFC да злоупотребява с прасета, крави, кучета и котки по този начин. 


KFC се крие зад своя съвет за хуманно отношение към животните, въпреки че петте члена на съвета са подали оставката си, недоволни от управлението. Един от тях, Адел Дъглас, каза пред вестник Chicago Tribune, че KFC “никога не са организирали събрания. Никога не са искали съвет, само парадираха пред медиите, че имат съвет за хуманно отношение към животните. Чувствах се използвана.”

Моля не подкрепяйте тази жестокост!!  


#BoycottKFC




My Blogger TricksAll Blogger TricksLatest Tips and Tricks